Privacy Policy voor de website "fotografiemarianne.nl" conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Waarborgen privacy

fotografiemarianne.nl hecht eraan de privacy van al haar bezoekers te waarborgen. De persoonlijke informatie die u aan ons verschaft zullen wij ten alle tijden als vertrouwelijk behandelen. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming, en slechts gebruiken om bestellingen of informatie-aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden verkocht worden, en worden uitsluitend ten behoeve van het uitvoeren van bestellingen gebruikt worden.

 

Te leveren diensten

fotografiemarianne.nl gebruikt de volgende klantgegevens voor het uitvoeren van bestellingen:

  • Als u een offerte of bestelling wenst te plaatsen, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling correct uit te voeren en u van het verloop van de bestelling op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen en het proces van offerte aanvragen, dan wel bestelling plaatsen, bij fotografiemarianne.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij uw persoonlijke gegevens - met uw toestemming op. Wij kunnen uw e-mailadres gebruiken om u informatie te verschaffen over de ontwikkeling van de website en over aanbiedingen en acties. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u zich uitschrijven via onze site.

 

Toestemming

Door de informatie en de diensten op fotografiemarianne.nl te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy beleid en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

 

Verkoop aan derden

fotografiemarianne.nl verkoopt uw gegevens onder geen beding aan derden, en zal de gegevens slechts aan derden ter beschikking stellen indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. De door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Beveiliging

Uw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.

 

Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over het privacy beleid van fotografiemarianne.nl kunt u ons benaderen via e-mail. Ons adres is info@fotografiemarianne.nl.